Magyar Falu Program - Óvoda udvar (MFP-OUF/2019)Szentpéterszeg Községi Önkormányzat

projekt azonosítója: 3021326122

 

Szentpéterszeg Községi Önkormányzat 4 999 998 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el a Magyar Falu Program keretében meghirdetett, Óvoda udvar című, MFP-OUF/2019 kódszámú pályázati kiírásra benyújtott „Az óvoda terasz fejlesztése” című, 3021326122 számú támogatási kérelem keretében.

 

A támogatás intenzitása: 100%.

A projekt keretében Szentpéterszeg községben az óvoda teraszának lefedését valósítottuk meg, mozgatható napellenzővel, amelynek segítségével az óvodai programokat idejárástól függetlenül a szabadban lehet megtartani.

A mozgatható napellenző biztosítja a terasz árnyékolását a szervezett programokhoz, a gyermekek kültéri tartózkodása idejére a játékhoz, így se a napsütés, se az eső, vagy a hó a kültéri programokat nem befolyásolja. Azért választottunk mozgatható napellenzőt, mert az óvoda ablakai így nem kerülnek folyamatosan árnyékolás alá, a belső terek természetes fénnyel történő ellátását nem akadályozzuk. Így az óvodai belső terek továbbra is világosak maradnak.

A projekt keretében 1 db Markilux Syncra fix napellenző állvány került telepítésre, amelyhez 2 db Markilux 1600 féltokozott napellenző került csatlakozásra. Alumíniumból álló állványrendszer, mindkét oldalra, vagy egyik oldalra nyitható / zárható. A ponyvák csuklós karos rögzítéssel vannak ellátva. A napellenző különlegességei: Nap- és esővédelem a szabad felületen - biztonságos víztelenítés a napellenzők 14 °-os szögéből. Támaszték nélküli felület a napellenző alatt. A napellenzőket egymástól függetlenül lehet kezelni. Kerek vagy négyszögletes oszlopok alapozással a csavarozáshoz. Oszlopok beépített kábelcsatornával és ellenőrző fedéllel.

A projekt befejezési dátuma: 2020. december 31.