A projekt lehetőséget biztosít a településükön élő vállalkozások, civil szervezetek, intézmények és más gazdasági szereplők ingyenes bemutatkozására, és a webshopon keresztül pedig térítésmentes értékesítési lehetőséget ad.
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztifőorvosi Hivatala 2014. július 18-án 00:00 órától 2014.július 20-án 24:00 óráig másodfokú hőségriasztást adott ki az Országos Meterorológiai Szolgálat előrejelzései és az Országos Környezetegészségügyi Intézet ajánlásai alapján.
Figyelmeztető előrejelzés ma éjfélig (péntek) az ország egész területére Az üzenet kiadásának időpontja: 2014-07-11 09:55 (07:55 UTC) Legmagasabb veszélyességi fokozat(1-3): 2. (NARANCS) Eső, 2. fokozat (NARANCS): 24 óra alatt több mint 30 mm csapadék hullhat Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok megyék területén. Az aktuális veszélyjelzések folyamatosan nyomon követhetők az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján, a www.met.hu/idojaras/veszelyjelzes/ oldalon. Országos Meteorológiai Szolgálat Repülésmeteorológiai és Veszélyjelző Osztály
Az Országos Meteorológiai Szolgálat 2.fokú (narancssárga) riasztást adott ki Hajdú-Bihar Megyére és Szabolcs-Szatmár Bereg Megyére, és bizonyos kistérségeire. Az előrejelzés szerint az érintett területeken közepes bekövetkezési kockázat mellett előfordulhat heves zivatar, károkozó szél nagyméretű jég kíséretében. 2014.07.11- Elsőfokú riasztás az ország nagy részére Felhőszakadás veszélye miatt elsőfokú (citromsárga) riasztást adott ki péntek kora reggel Baranya, Csongrád, Somogy, Tolna, és Zala megye kivételével az ország egész területére az OMSZ . Az érintett térségekben felhőszakadás várható, 30 mm fölötti csapadék mennyiséggel, és esetlegesen jégeső kíséretével.
Bővebb felvilágosítást kaphat a 06-54-416-910-es telefonszámon, vagy személyesen az Önkormányzatnál.